Exposities

Jaar vol aktiviteiten

Een jaar vol activiteiten ligt weer achter mij en dit jaar zal het wel niet anders zijn, al moeten we nog afwachten welke rol de Corona epidemie hier gaat spelen.

Het afgelopen jaar begon met een jubileum expositie van de Kunstkring in het stadsmuseum van Woerden. Het thema was "Vrije Streken" geïnspireerd op het oeuvre van de 350 jaar geleden overleden meester-schilder Rembrandt van Rijn.

In september en oktober had ik een expositie bij HOUSE of ARTS. Tijdens de Atelierroute Groot Woerden ben ik hier samen met Willem Jacobs en Petra Bakker, maatje bij Heleen van Ulden. Heleen bestiert HOUSE of ARTS op een enthousiaste manier.

Samen met de Kunstkring Woerden was er in september de Rembrandt-expositie in het Antonius ziekenhuis in Woerden.

Dit jaar heb ik in juli een "Zomerexpositie" bij Het Regthuys in Nieuwkoop. De Kunstkring is een expositie aan het voorbereiden waarbij schetsboekjes in samenhang met schilderijen worden geëxposeerd. Deze expositie is op 21-22 maart en heeft als thema "Schetsend Verder". Mijn bijdrage kun je hier ook vinden en je bent van harte welkom 13:00 - 18:00 uur . In mijn nieuwsberichten houd ik je op de hoogte. In de eerste week van oktober is er weer "Atelierroute Groot Woerden".


Regelmatig exposeer ik met mijn schilderijen bij galerieën in Woerden, Oudewater, Nieuwkoop en andere plaatsen in het land. Momenteel kun je nu ook werk van mij zien bij Gallerie de "De Drye Coninghen" in Oudewater.

Op deze pagina houd ik je op de hoogte van de aanstaande expositie.

Grote potloden voor de deur - altijd herkenbaar

Transport groot schilderij naar "House Of Arts"

Behalve het schilderen van een groot schilderij (120 x 170 cm) komt er ook heel wat voor te kijken om het te exposeren.

Regthuys Nieuwkoop

Regthuys, Nieuwkoop

Regthuys

Tineke in het Regthuys

Dit jaar is het de tweede keer dat ik exposeer in het Regthuys in Nieuwkoop. Nu samen met Bianca Isabella Groenestein.

Rembrandt

Rembrandt van Rijn